Ravintolat ja perheelliset

restaurant-895427_960_720

Vanhemmilla on tapana lähteä juhlistamaan esim. jotakin merkkipäivää /tapahtumaa ravintolaan suunnaten. Perheellisellä lapsen/lasten iästä riippuen onkin sitten toinen juttu minne ja mihin aikaan lähteä syömään lapsi mukana. Itse äitinä olen sitä mieltä että ravintolamaailma varsinkaan ilta aikaan ei ole lapsen paikka. Perustan mielipiteeni siihen että erityisesti iltaisin ravintolassa on alkoholia nauttineita ihmisiä joiden käytös voi olla sellaista mitä en halua lapseni näkevän. Olen itse joskus vapaa ajallani olen ollut palavereissa eri yhteistyökumppanien kanssa ravintolassa ja ajattelen asian myös niin että silloin kun vanhemmalla on joskus harvoin vapaata ja lapsi on yökylässä vanhempi haluaisi varmaankin vapaailtanaan hetkeksi irrottautua perusarjesta mutta tämä vanhemman oma vapaa päättyy henkisesti siihen kun illallisaikaan ravintolaan saapuu läheiseen pöytään pariskunta pikkulapsen kanssa mikä  saa ajatukset joka hetkeksi siihen miten oma lapsi mahtaakaan viihtyä yökylässä. Päiväsaikaan lapsen kanssa löytyy monenlaisia vaihtoehtoja lapsen ikä huomioiden esim. kahviloita, ruoka paikkoja ja ravintolaketjuja joihin voi lähteä syömään. Vaihtoehtoja löytyy melko runsaasti. Mielessä kannattaa kuitenkin pitää että kaikki paikat eivät ole lapsille tarkoitettuja ja ajan kanssa kun kotona on opittu ruokatavat ja iällisestikin lapsi alkaa ymmärtää miten ulkona syödessä käyttäydytään ja toimitaan eri lapsiystävällisistä paikoista voi nauttia hyvillä mielin.

Ravintolat ja perheelliset

Kommentti “Ravintolat ja perheelliset

  • 12.11.2016 at 13:44
    Permalink

    millon tulee uusia mallikuvia julki ja minkälaisia ne ovat ?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *