Vain määräaikainen.

sugar-daddy
Moni nuori haaveilee hyväpalkkaisesta työstä ja tai ”ohituskaistasta” isoihin tuloihin.  Mediassa vallalla olevat muotitrendit rummuttavat kalliiden ja trendikkäimpien vaatteiden ja tavaroiden puolesta puhumattakaan viimeisenpäälle stailatuista asunnoista tiettyjen asuinseutujen parhaimmilla paikoilla. Se mitä tämän kaiken saavuttaakseen tulisi ansaita, onkin sitten asia erikseen. Saavuttaakseen tietyn tulotason täytyy päästä opinnoissaan tiettyihin ammatteihin tai,  jos on oikein onnekas suvussasi on vaikutusvaltaa mistä on aina apua kivutessa työelämän huippupaikoille.

Useimmat, joilla ei ole vetoapua lähipiiristään joutuvat kuitenkin huomaamaan että nykypäivänä ilman minkäänlaista ammattikoulutusta tai hyviä suhteita työelämään on lähes mahdotonta päästä.

Median haastattelemista nuorista keskusteltaessa nuorten toiveammateista moni on maininnut tavoitelluimpien ammattien lisäksi haluavansa julkisuuteen. Näistä ihmisistä moni elää kuvitelmassa, mikäli ei pääse hyville ansioille ammatin kautta, että ehkäpä julkisuudessa olemisella voisi hyvin elättää itsensä.  Kovinkaan monille asia ei todellakaan ole näin. Pääpainotteisesti vain ulkomailla myös muilla tavoin mediaan nousseilla on mahdollisuus tienata leipänsä julkisuudella olemalla muutakin, kuin huippu muusikko tai näyttelijä.

Suomessa mediamaailma on hyvin kapea alainen ja painottuu pääasiallisesti vain tietylle piirille. Vaikka lööpeissä näkyminen vie yksityisyyden niissä keikkuneet tietävät tasan tarkkaa että otsikot suomen vähäisissä viihdejulkaisuissa eivät maksa heidän päivittäisen elämisensä kuluja.

Satunnaisilla pr- ja vastaavilla keikkahommilla ei suomessa elä.  Aina on toki heitä joilla ei kunnossa olevasta terveydestäänkään huolimatta ole potentiaalia itse tienata omia ansioitaan työtä tekemällä. Niinpä heille on olemassa ”ohituskaista” eri seuralaispalveluista jotka mainostavat miten löytää varakas elättäjä kunhan olet nuori, edustava ja vain ”tapailet” tätä kaiken maksavaa kultasormea .

Ennen aikaan näin toimivista seuralaisista puhuttiin suoraan maksullisina, mutta on muodikkaampaa käyttää peitenimityksiä. Niinpä varakkaita kaiken maksavia ja kustantavia yleensä vanhempia elättäjiä kutsutaan Sugar Daddyiksi. Jokainen voi päätellä maksetaanko näille ”seuralaisille” mitään ilman tietynlaisia vastapalveluksia

Niin kauan kuin seuralainen on vielä sopivan ikäinen ja näköinen maksettavaa varmasti riittää. Valitettavasti nuoruuskin loppuu joskus ja ulkonäkö ei enää ole ehtoopuolella leikkauksista huolimatta samaa tasoa kuin parikymppisellä. Aika tekee aina tehtävänsä tavalla tai toisella. Näillä elättäjillä on usein myös tietyssä vaiheessa tapana etsiä nuorempaa seuraa hyvissä ajoin ennen seuralaisensa ”parasta ennen ” päiväyksen umpeutumista.

Aina on olemassa heitä, joille ei ole ongelmaa suostua mihin hyvänsä pitääkseen Sugar Daddynsä mahdollisimman avokätisenä, olipa tyyppi fyysisesti miten ällöttävä hyvänsä. Pääasia, että kaikkea saa ja maksetaan. Vuosien myötä edellä mainitulla tavalla elämäänsä elävä huomaa jonain päivänä rakentaneensa tulevaisuutensa hyvin hataralle pohjalle. Usein näistä vailla omia palkkatuloja ja ammattia olevista tulee aikanaan vanhempia ex- seuralaisia. Nuoruuden valttikorttia voi käyttää vain rajallisen ajan.

Vain määräaikainen.

Kommentti “Vain määräaikainen.

  • 29.11.2016 at 18:23
    Permalink

    Olenkin välillä ihmetellyt miten jotkut nuoret ns julkkis naiset voivat tulla toimeen 3500€ vuosituloilla.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *