Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Ihanaa joulua!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Jouluaatto kolkuttaa ovella ja pieniä viimeistelyjä enää jäljellä. Ihaninta on että oma pieni tyttöni ymmärtää paremmin mitä on joulu ja mitä kaikkea silloin tapahtuu. Meidän joulu vietetään Helsingissä ja teen itse jouluruuat. Pieni, mutta tiivis porukka on koolla, juttua ja leikkiä lapselle riittää. Ennen lasta olin joulut ja pyhät töissä eikä joulu merkannut mulle oikein mitään lapsuuteni vuoksi. Nykyään pienen tytön äitinä on tärkeää järjestää se jouluinen tunnelma, joulun vietto ja siitä nauttiminen. Tällöin pikkuinen ymmärtää joulun merkityksen ja nauttii siitä vielä myöhemminkin.

Omassa lapsuudessani taas joulu oli vain ne lahjat ja siinä se oli. Päivässä tai koko joulussa ei ollut muuten mitään nautittavaa. Tämä johtuu hyvin paljon siitä millainen lapsuus itselläni oli. Kerran käytiin viettämässä joulua isäni suvun puolella ja se joulu oli yksi karmeimmista ikinä, sillä ne olivat erittäin alkoholintäyteiset ja se oli heillä tapa. Lisänä muille jaettiin paketteja, mutta tuolloin itse en saanut paketin pakettia joulupukilta ja olin noin 4 vanha. Äitini ja minä lähdimme pois näistä joulupirskeistä.

Omista lapsuuden kokemuksista haluan lapseni saavan rakkaudentäyteisen ja ihanan joulun, josta voi nauttia. Mä haluan myös jakaa ja muistuttaa alla olevalla videolla siitä, että joulu ei ole kaikille odotettua juhlaa. Muistakaa hallitusti nauttia alkoholia, jos sitä nautitte, koska joskus siitä ei seuraa mitään hyvää. Turvallista, rauhallista ja ihanaa joulua kaikille!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Ihanaa joulua!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!