Photoshopattu kuva = Todellisuus kuvasta

Hei! Ajattelin ottaa kantaa seiskan tekemään juttuun. Tapansa mukaan anonyymien kommenteista tehdään otsikko että kuvani on photoshopattu. No ajattelin aukaista asiaa ja kertoa että kuva on raakavedos kamerasta, ja kuvaa ei ole käsitelty kuin valoituksella. Kaskummaan että anonyymejä voi ottaa kateeksi kuva, joka on otettu 19 vuotiaana silloisilla silikoneilla. Kuvassa ihon väri on epäsäännöllinen silloisen feikkirusketuksen takia. Huomaatte varmasti että rinta on valkoinen koska rusketus ei siihen tartu ja samoin pepun kohdalle väri ei imeytynyt kovinkaan hyvin. Joten tässä teille tämä ns. ”Photaroitu” kuva. Mielestäni on todella törkeää tehdä suoranaisesti paskajuttu kyseisellä anonyymin heittämällä kommentilla. Valitettavasti tässä kyseinen kuva teille ilman tuota photoshopattua ruksia rinnassa, sillä instagram poisti kuvan koska rinta näkyi liikaa.

 

Ei muuta kuin suurennuslasi käteen. Kuvan on kuvannut Jari B Miettinen ja häneltä voitte kysyä kuvasta jos tämä teitä niin häiritsee, että tässä kunnossa en ole voinut tuolloin olla. Mutta laitan alas vielä 19 vuotiaana ollessani kuvia, jotta saatte vertailla tätä kovaa photoshoppaamista.

 

 

 

Photoshopattu kuva = Todellisuus kuvasta