ILMAISTARJOUS

600 ilmaiskierrosta Fire Joker -peliin ilman talletusta!

 • Avaa pelitili Maria Casinolle ja saat 600 ilmaiskierrosta.
 • Jos teet talletuksen, saat sen kaksinkertaisena pelitilille 200€ saakka.

Tuleva hoitaja toipilaana

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

12647400_789302134530375_8532761850962345154_n
Tervetuloa lukemaan ensimmäistä postaustani täällä Metropolin blogini puolella 🙂

Tällä hetkellä aika menee pääsääntöisesti opiskellessa ja perhearjessa. Helppoa ei ole yhdistää opiskelua tähän kaikkeen hälinään mitä ympärilläni pyörii ja sinnikkyyttä tarvitaan todella paljon. Terveysala on aina kiinnostanut ja tällä hetkellä opiskelen lähihoitajaksi, josta jatkan mahdollisesti sairaanhoitoon. Se ei ole tosin täysin varma vielä mihin kouluttaudun eteenpäin, mutta eiköhän se tässä selviä opiskelujen ohella. Oma kokemukseni ja läheisen vakavat sairaudet ovat lisänneet kiinnostusta tähän alaan, sillä aina oppii lisää ja uutta, koska asiat muuttuvat kokoajan. 
 
Moni ehkä miettii miten kaiken tämä ohella lepään ja otan rennosti. Itselläni kuvaukset ovat yksi tapa rentoutua ja ottautua arjesta irti, eli kuvia tulee jatkossakin 🙂 Parhaillaan itse otan normaalia rennommin, koska olin hetki sitten leikkauksessa. Nyt siis on hetki aikaa ”levähtää” ja hoitaa muita arjen asioita. 

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Tuleva hoitaja toipilaana

Kommentti “Tuleva hoitaja toipilaana

 • 11.2.2016 at 07:59
  Permalink

  Hei. How are you? Is nice when you are thinking in other people health when you study for Nurse. Of course for Us the audience is great to have your beautiful pictures they look amazing and the big difference is like you said.. you get relax! Cool!
  Ciao
  Jorge from mexico

Kommentointi on suljettu

600 ilmaiskierrosta Fire Jokeriin ilman talletusta!
600 ilmaiskierrosta Fire Jokeriin ilman talletusta!