Talletuksen tuplaus +
120 ilmaiskierrosta

Cashmiolla on uusille pelaajille huipputarjous: 20-100€ talletus tuplataan + saat 120 ilmaiskierrosta!

  1. Avaa uusi pelitili Cashmiolle, niin saat heti 20 ilmaiskierrosta.
  2. Tee 20-100€ suuruinen talletus, niin saat tuplasti pelirahaa sekä 100 ilmaiskierrosta lisää.

Pelitilin avaamisesta saatavat 20 ilmaiskierrosta ovat ”Aloha! Cluster Pays”-peliin. Talletuksesta saatavat 100 ilmaiskierrosta annetaan ”Spinions Beach Party”-peliin.

Kauneuden monet puolet

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

hjhhh

Muoti- ja mallimaailman kauneuskäsitteistä mainittaessa useat mieltävät sen kuvan virheettömistä ja tietyn pituusmitan täyttävistä eturivin huippumalleista. Ala on onneksi muuttunut aiemmin hyvin kapeista vaatimuksistaan ja alalle on tullut monia upeita persoonallisuksia.

Melanie Gaydos – 27 vuotiaalla mallilla on erittäin harvinainen kehityshäiriö ektodermaalinen dysplasia, joka vaikuttaa esimerkiksi hiuksiin, hampaisiin ja kynsiin. Häntä kiusattiin paljon lapsena erikoisen ulkonäkönsä vuoksi.

Rebekah Marine – Marine syntyi ilman oikeaa kättä ja hän käyttää kyynärpäästä alaspäin proteesia. 28-vuotias malli on myös monen hyväntekeväisyysjärjestön lähettiläs.

Madeline Stuart – Australialainen 18-vuotias Madeline Stuart ei ole antanut downin syndrooman olla esteenä mallihaaveille. Madeline on tähän mennessä toinen down-malli, joka on esiintynyt New Yorkin muotiviikoilla.

Jillian Mercado – Muotibloggarinakin työskennellyt Mercado istuu lihasrappeuman vuoksi pyörätuolissa ja on tehnyt mallintöitä muun muassa Dieselille.

Mielestäni on todella hienoa että kansainvälinen kauneuden- ja muodin maailma tukee ihmisten ajattelua terveenpään suuntaan. Valitettavasti Suomessa en ole vielä huomannut edistystä asiassa. Alusasu ja glamour tyylisiä kuvia tekevät eivät yleensä vastaa ulkoiselta olemukseltaan heitä, jotka tekevät pääasiallisesti näytösmallintöitä. Glamour- mallien kuvat ovat myös yleisesti rohkeampia, kuin kuvastoissa esiintyvien mallien, mutta kuvissa on kuitenkin omat selkeät rajansa. Näytösmallien tärkeimpänä tehtävänä on tuoda vaate esiin ei omaa itseään. Tämän vuoksi persoonallisempia malleja ei nähdä tavaratalojen kuvastoissa. Näytösmalleina meillä on pääpiirteittäin sama porukka vuosi toisensa jälkeen. New Yorkin muotiviikoilla jokainen on hyväksytty omana itsenään ja kauneutta on monelaista. Jokainen voi tuntea itsensä kauniiksi ja hyväksytyksi juuri sellaisena mitä on. Rakastakaa ja hyväksykää itsenne sellaisena kuin olette ja iloitkaa siitä millaisia olette. Jokaisessa meissä on kauneutta ja aidointa kauneutta on se mitä olemme sydämestämme ja millainen ihminen on sisimmissään. Ei ole yhdenlaista kauneustyyppiä, muistakaa se!

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Kauneuden monet puolet

Kommentti “Kauneuden monet puolet

  • 11.3.2016 at 19:28
    Permalink

    Postauksiasi lukiessa ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle. Blogisi ovat aina olleet vahvoja kirjoituksia olipa aihe mikä hyvänsä. Osaat ravistella lukijaa omalla asenteellasi ja sydämellisyydellä joka huokuu kirjoituksestasi <3

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!
Uutuus: 210 ilmaiskierrosta ilman talletusta!