Car babes 2017

Car babes 2017 kilpailu saatiin päätökseen 30.9.2017 Lahden messukeskuksessa Autot ja Viihde tapahtumassa. Tulimme paikalle 29.9 ja kiirettä riitti harjoitusten, sovitusten ja kaiken kiireen parissa. Lauantaina olikin itse finaali ja tuomaristossa oli vuoden 2016 Car babes voittaja Aurora Tuhola sekä upea kuvaaja Mikael Häggblom. Mikael on kuvannut kaikki upeat tyttömme tänä, kuin edellisvuonna.

Kilpailijoiden upeat monokinit sekä juonto asuni ovat Hersecretistä  sekä todella upeat juhlapuvut saimme Niinattaresta. Voittaja kolmikolle sekä Some- suosikille palkinnot tarjosivat TheBos sekä upeista kukista suuret kiitokset Lahden Kukka ja Sisustus Neilikka.

Todella suuri kiitos yhteistyökumppaneille, jotka mahdollistitte tämän kaiken. Kyseisen kilpailun voitte nähdä Facebookissa myös täältä!

 

Car Babes 2017 – Some suosikki on Titta Riina Kärki.

Kilpailun toinen perintöprinsessa on Hanna Hyvönen.

Kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa on Elisabeth Unonius.

Ja Car babes 2017 – Voittaja on Iina Kallinen!

ONNEA teille kaikille! Suuri kiitos vielä jokaiselle finalistille! Minttu Rauvonen, Anu Eveliina Nurminen, Eveliina Hallapuro, Heini Hämäläinen, Eva-Lisette Lundqvist ja Jenna Julia Tossavainen. TE olitte upeita, mahtavia ja mielettömiä persoonia jokainen! Te olette voittajia jokainen, OIKEASTI! Kiitän myös todella suuresti meidän tämän vuoden mahtavaa tiimiä Kirsiä, Miiaa ja Mikaelia!

Car babes 2017