Rinnat raskauden jälkeen.

12769365_799839803476608_750872900_n
Lapsen jälkeen kaikki muuttuu, myös oma kroppa. Toiset pitävät siitä ja hyväksyvät sen. On myös niitä ihmisiä, jotka haluavat korjata raskauden jälkeisiä kropan muutoksia plastiikkakirurgian avulla. Itse olen yksi heistä.
Raskauden aikana rinnat muuttuivat ja turposivat keräten maitoa lasta varten mikä on aivan normaalia. Raskauden loppuvaiheessa rinnat eivät olleet enää entisensä vaan toivat mieleen maitokanisterit jotka räjähtäisivät hetkellä minä hyvänsä. Maitopommini eivät lapsen saamisen jälkeen palautuneet samanlaisiksi, mitä ne ennen raskautta olivat. Myöskään imettämisellä ei ollut asiaa rintojen radikaaliin muutokseen, sillä en voinut imettää tietyistä terveydellisistä syistä, joita en tähän luettele. Pudotin raskauskilot, treenasin ja kiinteytin kroppaani, mutta rinnat olivat kuin jauhosäkit. Maanvetovoima veti rintojeni painon lattiaa kohti ja rinnat eivät olleet enää rinnat vaan muistuttivat muhkuraisia jauhosäkkejä, jossa on liian vähän tavaraa sisällä. Muoto oli muhkurainen ja rinnan muoto oli eri suunnista erilainen. Nännit levisivät käsiin ja rinnat sojottivat suuntaan kuin toiseen.
Tottakai alusvaatteissa kaikki näytti olevat ihan oikei. Mutta suikussa tai pukeutuessa näin rinnat, jotka eivät olleet enää rinnat vaan jotain ihan muuta. Mietin mikä asiaan auttaisi ja ainut vaihtoehto oli plastiikkakirurgia. Pitkään mietittyäni päädyin konsultaation Plastiikkakirurgia Fin-Estiin ja sovimme, että seuraavassa konsultaatiossa olisi Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Siim Simmo. Seuraavassa konsultaatiossa päädyimme rintaimplanttien vaihtoon, sillä rinnoissani oli niin paljon omaa rintakudosta ja implantti ei istunut enää rintaani. Tarkkojen mittausten ja laskelmien jälkeen päädyimme Motiva rintaimplanttiin, joiden erikoisuus on implantin sisällä oleva Q Inside Safety Technology™ mikrosiru eli sähköinen sarjanumero. Eli implanttien takuutiedot saa luettua erillisellä kirurgien käytössä olevalla skannerilla poistamatta implantteja. Pelkällä implantin vaihdolla ei menty vaan rinnat vaativat myös rintojenkohotuksen.
12784241_799839956809926_1489901278_n
”Rintojenkohotus leikkauksessa tekniikoita on useita ja tekniikan valinta riippuu kohotustarpeesta. Lievimmillään arvet tulevat vain nännipihan ympärille ja laajimmillaan tehdään ankkuriarvet. Ankkuriarvet tulevat nännipihan ympärille, josta ne jatkuvat pystysuoraan nännipihan alaosasta kohti rintapoimua ja tekevät kaaren rinnan alla rintapoimussa.”
Omien rintojeni kohdalla päädyttiin pelkkään nännipihan ympärille tulevaan leikkaustekniikkaan ja implanttien vaihtoon. Samalla leikkauksessa poistettiin ylimääräistä ihoa ja pienennettiin nännipihaa. Itselläni ei kipua ollut oikein yhtään leikkauksen jälkeen ja mustelmia tottakai tuli, mutta siihen se jäi. Tikit poistettiin kaksi viikkoa leikkauksen jälkeen ja arvet ovat todella siistit. Leikkauksesta on kulunut tasan kuukausi ja liikuntakielto loppui tänään. Olen todella tyytyväinen että päätin mennä leikkaukseen ja, että valitsin oikean erikoislääkärin leikkaamaan rintani. Sillä rintani olisivat vaivanneet joka päivä peiliin katsoessa. Olen itse todella tyytyväinen nykyisiin rintoihin ja leikkaus vaikutti koko loppuelämääni todella positiivisesti, varsinkin naisellisuuteeni ja omaan itsetuntooni.
Muista myös katsoa uusin Kauneus & terveys -lehti, jossa haastatteluni plastiikkakirurgiasta.
Lisätietoa
www.plastiikkakirurgiafinest.fi
https://www.facebook.com/plastiikkakirurgiSiimSimmo/
http://rintaimplantit.eu
Rinnat raskauden jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *