Talleta 1€ – saat 10€ pelirahaa tilillesi!

 • Avaa pelitili Wild Sultanille
 • Talleta 1€ ja saat pelitilillesi 10€
 • Voit myös lunastaa 100% talletusbonuksen 500€ asti

HIUSKATASTROFI (KUVA)

12789938_801172506676671_57588623_o

Olen aina käynyt kampaajalla ja viime kerralla halusin platinanvaaleat hiukset. Käynnin jälkeen hiukset saivat eri sävyjä mm. Sinistä ja harmaata. Jossain valoissa näytti jopa vihertävältä. Tässä viime pesujen aikana olen käyttänyt kampaamosta ostettuja tuotteita, joita suositeltii käyttämään jotta tämä sävytys lähtisi pois ja väri vain pahenee. Tällä hetkellä väri on hopean harmaan sinertävä. Kuvissa väri ei ole niin järkyttävä kuin luonnossa.

Tässä nyt tällä päällä on tullut oltua ja kertakaikkiaan vitutus on suuri. Syntymäpäiväni on tänään ja ikää tuli vuosi lisää ja harmaannuin hetkessä. Mummous siis kolkuttaa ovella, hiuksissa ainakin. Jopa isomummollani on vaaleammat hiukset kuin minulla ja hän antoi syntymäpäivälahjaksi kampaamokäynnin. Olen pettynyt ja järkyttynyt tähän tulokseen millaiset hiukseni ovat nyt. Monet ovat myös kommentoineet hiuksiani ja päivitelleet miten hiukseni ovat tämän näköiset. No onneksi tää näky ei oo enää pitkään tälläinen. Mummo väritys lähtee luojan kiitos tässä kahden viikon sisällä kampaajalla, joka osaa hoitaa tämän. Siihen asti kuljen pari viikkoa ennenaikaisesti harmaantuneena, tosin ei luonnon puolesta.

Päivä on muutenkin ollut aivan täysi katastrofi. Pienen kanssa lääkärissä monen monta tuntia tuli oltua ja apteekin kautta päästiin juuri kotiin. Ei voi muuta sanoa että väsymystä pukkaa ja todennäköisesti harmaannun vielä lisää päivien myötä. Kiitokset ystävälleni Emilialle vielä, joka toi kahvia lääkäriin, kun väsymys painoi päälle.

HIUSKATASTROFI (KUVA)

4 kommenttia “HIUSKATASTROFI (KUVA)

 • 29.2.2016 at 10:56
  Permalink

  Älä huoli, sä näyttäisit hyvältä oli sitten tukka minkä värinen tahansa tai jopa ilman tukkaa…:)
  Upeat silmät sinulla;)

  Vastaa
 • 29.2.2016 at 11:22
  Permalink

  Yhyy. Kuulostat ihan pikkulapselta.

  Vastaa
 • 29.2.2016 at 20:43
  Permalink

  Kulmat kuin tussilla piirretyt. Oudon näköinen otus.

  Vastaa
 • 29.2.2016 at 21:26
  Permalink

  Voi voi,kyllä sulla on vaikeeta,otan osaa.Onhan tuo pöyristyttävää.Onneks sulla muuten on kai elämä kunnossa,jos tuo on sun suurin murhe niin huh huh!
  Olis muuten ihan kiva tietää mitä/mistä olet uutisen arvoinen,en todellakaan tajua.
  Kaunista ja aurinkoista kevättä Sinulle ja kaltaisillesi,yritä pärjätä.
  Akka jolla jalat maassa,ei pilvissä:)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!