Kympillä 100 ilmaiskierrosta

Kirsikka tarjoaa sinulle tänään maukkaat edut.

 1. Avaa uusi pelitili Kirsikka-kasinolle.
 2. Talleta vähintään 10€, niin saat 100 ilmaiskierrosta Hotline-peliin.

Kirsikan asiakkaana tarjolla on lisäksi joka viikko satoja ilmaiskierroksia.

#nomakeup

13231173_849907215136533_1695517640_n

Monesti eri nettilehtiä lukiessa vastaani on tullut ”meikitön” kuva eri mediassa esiintyvistä henkilöistä. Kuitenkin silmiini pistää ripsipidennykset, eri pigmentoinnit, meikatut kulmat, huulikiillot jne. Mutta kuvahan on täysin meikitön silti, vai miten se oli?

Tässä oma kuvani. jossa olen täysin natural

#nomakeup

10 kommenttia “#nomakeup

 • 18.5.2016 at 22:02
  Permalink

  Olet raikas ja kaunis . Puhut asiaa mielipiteissäsi tässäkin että näiden eri alan julkkisten ”meikittömät ” kuvat ovat ripsienpidennyksillä, kumienvärjäyksillä, ja ” sopivissa kohdin ” ihoa värjäävillä tököteillä höystettyä feikkiä.

  Vastaa
 • 18.5.2016 at 23:24
  Permalink

  Mun mielestä noiden ketä laittelee omiin instoihinsa ”ilman meikkä” kuvia mitä oon kattonu ni ei ne niissä ilman mitään ole. mm. Sara Sieppi jonka ripsienpidennykset ja selvät silmänrajukset näkee ihan selvästi + se iänikuinen kestorusketus naamassa. Vittu mitä kusetusta. Ei noille bruneille sanota oikeestaan mitään vaikka niillä on itellä selkeesti enemmän meikkiä naamassa sun muut feikit (kestoripset, kulmavärit, ikuinen tekorusketus ja siihen viellä nää muotiin tuleet naamatäytteet poskitäytteet + ryppyjen poistobotoksit jne ) siinä on sit hyvä laitella kuvaa ”ei oo mitään mulla naamassa” . Taitaa olla feikkiaivot noilla kusettajakanoilla. Arvostan et laitoit ton meikittömän kuvan ittestäs se vaatii pokkaa ja sull sitä todellakin on, oot raikkaan ja nätin näkönen 🙂 <3

  Vastaa
 • 19.5.2016 at 12:13
  Permalink

  Hyvä! Kerrankin oikeasti meikitön #nomakeup kuva 🙂 Nauratti tässä taannoin se Sara Siepin ”meikitön kuva”. Miehiä on ehkä helpompi höynäyttää, mutta kyllä näin naisena huomaa pienimmätkin meikin rippeet.

  Vastaa
 • 19.5.2016 at 16:46
  Permalink

  Työskentelen kosmetologina ja minulla käy asiakkaina naisia kaikista eri ikä ryhmistä , ilman meikkiä kaikki tapaamani naiset ovat aivan eri näköisiä kuin julkkisten väitetyt” ilman meikkiä” kuvissa. Täytyy olla todella typerä jos kuvittelee että näillä eri julkkis naisilla olisi luonnostaan niin pitkät ja tekoripsimäisen tuuheat ripset + siihen lisättynä täysin virheetön iho. Monet eivät tule ajatelleeksi mitä kasvoihin jatkuvasti ruiskutetut täyteaineet ajan myötä saavat aikaan. Sen voin taata että luonnoton naama on tulossa niitä jatkuvasti laittaville ihmisille. Suomessa esimerkkeinä näistä jatkuvasti naamansa täyttävistä ihmisistä mm.luonnottomat kasvot omaava Juha Immonen. Ei voi muuta kuin kauhistella miten kukaan sairaanhoitaja suostuu täyteaineita jatkuvasti laittamaan. Tämän Immosen kasvot ovat kumimaiset ja luonnottomat . Suosittelen miettimään että täyteaineet jättävät kyllä jälkensä jatkuvasti käytettynä pilaten omat kasvot. Hienoa että otit puheeksi tämän aiheen 🙂

  Vastaa
 • 19.5.2016 at 22:55
  Permalink

  Hmm..et sinäkään sitten malttanut ihan vaan meikittömästä kasvoista ottaa kuvaa, piti Tallinnan tuliaisten kanssa ottaa selfie. Voi voi.

  Vastaa
 • 19.5.2016 at 23:10
  Permalink

  Oot arviolta 589 kertaa nätimpi ilman meikkiä yms, tästä on hyvä jatkaa…

  Vastaa
 • 20.5.2016 at 00:15
  Permalink

  Nyt täytyy nostaa hattua ja isot pontsit siitä että KERRANKIN joku julkisuudessa oleva uskaltaa laittaa
  itsestään kuvan jossa ei ole ripsienpidennyksiä, kulmakarvaväriä eikä naamassa meikkiä. Aiemminhan tuli huutonaurut näistä Siepin ja Torpan ”meikittä” kuvista joissa molemmat olivat kuitenkin täydessä tällingissä. Kiva tällainen julkaisu sulta ja nätti olet piirteistä tunnistin 🙂

  Vastaa
 • 20.5.2016 at 15:17
  Permalink

  Vau! Mielettömän kaunis ilmestys. Jatka ihmeessä samaa rataa 🙂

  Vastaa
 • 20.5.2016 at 17:20
  Permalink

  Olet niin paljon kauniimpi ilman järkkymeikkiä.

  Vastaa
 • 21.5.2016 at 00:37
  Permalink

  En ole jostain syystä ikinä nähnyt sinussa kauneutta, jota pidän kauniina naisilla. Mutta tämä naturel-kuva muuttaa kaiken, sinähän olet todella kaunis! Miksi meikkaat itsesi tusina tavaran näköiseksi, kun sinulla on jotain mitä muilla ei ole, naisellista naturel-herkkyyttä katseessa. vAU!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!