Talletuksen tuplaus
+ 1050 ilmaiskierrosta!

Cashmio iski tiskiin huiman tarjouksen: Talletuksesi tuplataan ja saat lisäksi 1050 ilmaiskierrosta!

 1. Avaa pelitili Cashmiolle. Saat pelkällä rekisteröitymisellä 50 ilmaiskierrosta Book of Dead -peliin.
 2. Tee 20€-100€ suuruinen talletus, joka tuplataan.
 3. Talletuksen lisäksi saat 1000 (kyllä: tuhat!) ilmaiskierrosta Gemix-peliin.

Leikkipuiston äidit

13320010_855070187953569_5782453327673568064_n

Nyt kirjoitan aiheesta josta muhun on oltu yhteydessä, joka on varsinkin nuorille äidelle ollut ajankohtainen. Lapsen kanssa leikkipuistossa käydessä on tottakai eri ikäisiä vanhempia lapsineen. Jokainen on omanlaisensa persoona. Mikäli äitinä ei edusta yleisintä mielikuvaa äidistä ja ikä ei lähene keski-ikää tämä vaikuttaa hyvinkin paljon siihen miten muut iäkkäämmät äidit suhtautuvat nuoreen äitiin.

Esimerkkinä tästä otan oman kokemukseni nuorenä äitinä. Olin keinuttamassa lastani  ja sanoin ystävällisessä mielessä itseäni  vanhemmalla ja olemukseltaan eri tyyppiä edustavalle äidille kommetin liittyen lapsii. Vastauksena sain tylyn katseen tylyllä asenteella höystettynä. Tämä on taas yksi esimerkki siitä miten niitä asennevammoja muita ihmisiä kohtaan viljellään ja mistä se malli lähtee, kotoa tottakai. Hiekkalaatikolla näyttää joillain jatkuvan se mihin koulussa jäätiin. Ymmärrän hyvin minkä vuoksi kaikki hyvännäköiset, nuoret/nuorekkaat äidit antavat isän käydä lapsen kanssa leikkipuistoissa. Esimerkkinä tästä muistan Sanna katajiston ohjelmasta Äitien Sota, miksi nimenomaan Oskari vei Sannan tyttären leikkipuistoon.

Niinpä..

 

Leikkipuiston äidit

4 kommenttia “Leikkipuiston äidit

 • 31.5.2016 at 20:25
  Permalink

  Totta tosiaan naisellisia äitejä harvemmin näkee, tantta look on suomessa yleisin . Mikäli joku ei näytä tantalta hän ei kuulu ”joukkoon”. Täällä on vallalla naisellisuusrasimi. Rumemmat äidit tuntevat tottakai olonsa uhatuksi mikäli äitinä on nuorempia ja nättejä naisia jotka ovat viellä tämän lisäksi äitejä. Itse huomasin tämän jo useampi vuosi sitten kun omat lapseni olivat hiekkalaatikkoiässä. Kyllä siinä pitkiä katseita tuli saatua ja pahan puhumisen kohteeksi joutui nuorena ja ulkonäöstään huolta pitävänä äitinä.

  Vastaa
 • 1.6.2016 at 11:34
  Permalink

  Näin rock tyylisenä äitinä olen saanut pitkiä katseita jopa esikosita odottaessani ja juuri nää vanhemmat mammat karttaa meikäläistä kun kahden pojan kanssa käydään millon missäkin puistossa. Keskustelua harvemmin on vanhempien äitien kanssa syntynyt mutta näiden iäkkäämpien äitien miehet kyllä juttelevat .. On se vaan ihmeellistä miten toisen ikä ja ulkonäkö merkkaa lapsen vanhempana. Itseäni mulkoillaan aika pitkään ja jos on toppia päällä niin katseet on sen mukaset kun ylipainoa ei ole . Tsemppiä vaan sulle , muista että tylyillä mammoilla on ongelmia itsensä kanssa

  Vastaa
 • 17.7.2016 at 16:49
  Permalink

  Tai on tyhmä blondi joka ei tiedä lapsista mitään. Sellaisiakin joskus näkee.

  Vastaa
 • 23.7.2016 at 19:01
  Permalink

  Tee jotain muuta kuin keinuta.
  Ota selvää kuinka lapsen kanssa pitäisi olla.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!