Suoraan asiaan!

Koska suomalainen haluaa mennä suoraan asiaan!

 • Koska haluan voittamani rahat käyttööni heti. Piste.
 • Koska haluan pelata, enkä kuulla megabonuksista ja ”lisäeduista”.
 • Koska henkilöllisyyden todistaminen sähkölaskulla on vaan naurettavaa.

Mitä nyt Marianne?

13450742_872021769591744_6087297238472985608_n

Moikka pitkästä aikaa.  Kesäloma on vietetty, johon on mahtunut laajalti yhtä sun toista. Maantaina jatkui terveydenhoitoalan opinnot, jonka aloitin tammikuussa.  Oli todella ihanaa palata saman parhaan luokan kanssa syyslukukaudelle.  Tänä syksynä meillä tulee paljon kaikkea mielenkiintoista ja uutta opiskeluihin mistä olen todella innoissani, sillä terveystieto on ollut aina lempiaineeni yläasteelta lähtien. Näin aikuisena opiskeluun suhtautuu hyvin intensiivisesti vailla teiniaikojen härdelliä. Opiskeluni on tuonut mulle kiitettäviä arvosanoja mistä olen todella iloinen.

Alkuviikosta olin suukirurgian erikoislääkärillä, joka leikkasi viimeisen viisaudenhampaani alaleuasta. Hammas olisi muuten kasvanut kasvohermoon kiinni (Toinen leikattiin pari kk aiemmin). Leikkaus ei ollut mikään simppeli juttu sillä vaarana oli myös kasvohermon mahdollinen vaurioituminen juurien kasvaessa kasvohermoon kiinni. Kasvohermo säilyi kuitenkin ehyeneä vaikka uusi hampaanalku oli kasvamassa kasvohermoon kiinni. Koska hermo on nyt leikkauksen jälkeen vielä paljaana ja koko haava-alue tikattu on särky todella kova. Ne joilla on kokemusta vaativasta viisaudenhampaan leikkauksesta tietävät kuinka kovasta hermokivusta leikkauksen jälkeen on kyse.

Toistaiseksi mennään lääkärin määräämillä kipulääkkeillä ja kovasti särkevän leukaluun ehdoilla. Puhuminen, suun avaamisesta puhumattakaan ei ole juurikaan mahdollista. Näin syksymmällä on tulossa kaikenlaista uutta juttua opiskeluitten lisäksi ja odotan innolla, että pääsen niistä enemmän avaamaan tänne blogin puolelle.

Kesä kului pikkuisen kanssa puhaillessa kaikenlaista ja kotia laittaessa, mutta myös kuvauksia on tullut paljon tehtyä loman ohella. Niistä enemmän myöhemmin. Käytiin myös tutustumassa Viivin uuteen päiväkotiin sillä Teemun töiden ja mun päätoimisen opiskelun vuoksi päiväkoti on iso apu meille vanhemmille. Hyvää alkavaa syksyä jokaiselle  🙂

Mitä nyt Marianne?

2 kommenttia “Mitä nyt Marianne?

 • 14.8.2016 at 16:26
  Permalink

  Moikka kiva lukea kuulumistasi. Kauheita noi viisaudenhampaiden poistot , itelläni niistä myös oli aikanaan harmia muttei noin daramaattisesti.Toivottavasti tulet pian kuntoon 🙂 Seuraan sua myös Instagramin puolella joten odottelen mielenkiinnolla kuulumisiasi uusien kuvien toivossa ja mitä uutta mallipuolelle sulle on tulossa. Olet pirtsakka ihminen tykkään <3

  Vastaa
 • 17.8.2016 at 10:49
  Permalink

  Moro,oon nähny sua muutaman kerran stadissa,Oot nätti likka ja hyvin hoitanu asias 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!
Talleta 1€ - saat 10€ pelirahaa!