Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

 • Talleta pankkitunnuksilla.
 • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
 • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Rantakunto, ilman treeniä

13410810_865763816884206_987400122_o

Ihanan kesäisiä päiviä oli kuluneella viikolla ja teemullakin oli parisen päivää vapaata töistä, jolloin päästiin lomailemaan perheen kanssa länsi-suomeen. Lompäivät menivät pitkään nukkuessa ja relatessa, Päätettiin myös piipahtaa rannalla, jossa kuuman kesäpäivän myötä pääsin kokeilemaan uutta kokouimapukua, joka on tänä kesänä muodissa ja pysyy hyvin päällä tosin kuin biksut, joissa vaarana on niiden liukuminen pois päältä uidessa. Tässä ekat uikkarikuvat raskauden jälkeen ja olen itse tyytyväinen sillä salilla en ole mm. lonkka vaivani vuoksivvuoksi pystynyt käymään vaan palautuminen omiin mittoihin on ollut luonnollista.

Loman aikana mulla oli vastaanottoaika todella kokeneelle ja alansa huippu Omt fysioterapeutille, joka työskentelee myös suomen olymipiajoukkeen kanssa. Mulla on ollut jo varhaisnuoresta asti runsaasti kovia kipuja ja tämä erikoistunut fysioterapeutti huomasi heti mistä on kyse. Oikeassa lonkassani on rakenteellinen vika ja oikea lonkkamalja on normaalia pienempi, myös treenien ja pelkän kävelyn yhteydessä oikea lonkka muljahtaa joka askeleella pois paikaltaan ja takaisin.

Terveysaseman fysioterapiassa mulle annettiin jumppaojeita ja suositeltiin hierontaa ohjeet ovat pahentaneet lonkan löystymistä, kipua ja tulehduttaneet mun lonkkaa. Salitreeni ei ole tehonnut sillä se ei kohdennu lonkan oireilun, rakenteellisen vian ja löystymisen myötä mitenkään niihin lihasryhmiin mitä olen halunnut työstää. Niinpä normilääkärillä käynneistä ei ole ollut mulle mitään apua, koska heiltä puuttuu erikoisosaaminen jota tämänkin diagnoosin saamiseksi olisi ehdottomasti tarvittu. Julkisella puolella ilmoitettiin, että kun on 6 v sitten tutkittu niin se riittää.

13410756_865763746884213_931430382_o

Nyt uusilla ohjeilla teen liikkeitä saadakseni oikeaan lonkkaan ja lantioon pitoa. Lonkan vahvistaminen on todella kivuliasta, koska siinä ei ole pitoa lainkaan kuten ei oikeanpuoleisessa lantiossanikaan ja kaikki liikkeet ovat yhtä helvettiä oikealle puoliskolle. Vaarana tällaisessa mikäli lonkkaan ja oikenpuoleiseen lantiooni ei saada stabiliteettia ja vahvistumista on lonkkien alueen nivelreuma. Olen varannut myös yksityispuolelta reumatologilta ajan, jotta tiedän tätäkin enemmän mikä kokonaistilanteeni on ja mitä kaikkea kokeita ym. tarvitaan, jotta saadaan kovat kivut joita mulla luustossa päivittäin on jonkunlaiseen hallintaan.

Raskauden jälkeen en ole pystynyt salilla käymään ja palautuminen on omalla kohdallani tapahtunut ajan myötä. Joudun myös opettelemaan täysin uuden kävelytavan säästääkseni vaurioitunutta lonkkaani.

Lämpimiä kesäpäivä toivottavasti saadaan vielä lisää ja muistetaan nauttia kesästä 🙂

Rantakunto, ilman treeniä

13 kommenttia “Rantakunto, ilman treeniä

 • 17.6.2016 at 18:11
  Permalink

  Eikö näitä perseenesittelijöitä ole jo nähty ihan tarpeeksi!

  Vastaa
   • 19.6.2016 at 00:12
    Permalink

    Oot huippu kunnossa marjanne täällä näyttää olleen kateellisia ei kannata välittää

    Vastaa
 • 17.6.2016 at 22:58
  Permalink

  Tässä olisi vähän rakentavaa palautetta.
  Kirjoitat hirvittävän pitkiä lauseita. Tekstiä on vaikea seurata, sillä virkkeiden alkua ja loppua ei hahmota toisistaan. Tekstistä saisi selkeämmän, jos virkkeet pilkkoisi pienemmiksi.
  Lisäksi kappalejako on hyvin epäselvä. Hyvin jaoteltu teksti ja huoliteltu äidinkieli ovat tärkeitä blogia kirjoittaessa. Näin saat enemmän lukijoita ja tekstisi muuttuvat uskottavimmiksi!

  Vastaa
  • 18.6.2016 at 16:16
   Permalink

   Jos jotain häiritsee kirjoitustyylini niin silloin ei tarvitse lukea. Kirjoitan juuri niin kuin haluan 🙂

   Vastaa
 • 18.6.2016 at 00:52
  Permalink

  Olen huomioinut että kasvosi puoliskot ovat myös todella eripariset. Kun lantio on epäsymmetrinen, se heijastuu koko kehoon.

  Vastaa
  • 18.6.2016 at 16:18
   Permalink

   Huomaan myös sinun pahanolon, suosittelen hakemaan apua muualta kuin netissä, jossa purat pahaaoloasi.

   Vastaa
 • 18.6.2016 at 00:56
  Permalink

  Mykäksi vetää .. sekä kuvasi että se millaisa vaivoja ja sairauksia ikäiselläsi nuorellä naisella on. Julkinen terveydenhoito on ajettu alas Suomessa, minkä vuoksi ketään ei välitetä tukia, saatika hoitaa. Rahat menevät niiden taskuun joilla sitä entuudestaan on ja sitten nämä nimeltä maitsemattomat asiat täällä joita maksetaan . Mutta juu , sulla on luonnostaan pitkät sääret ja linjakas vartalo . Enpä ole aiemmin nähnyt salilla käymättömällä tuollaista kroppaa. Pidäppäs nyt meidät seuraajasi ja fanisi ajan tasalla miten tuossa lonkka ja muussa trevyshommassa menee jatko sen verran kuumottavaa on nämä postauksesi ja jännitystä tulee tasaseen tahtiin missä mennään millonkin. Upea olet fanisi , Sakke

  Vastaa
 • 18.6.2016 at 02:52
  Permalink

  Kaunis kuva ja hyvä idea tuo kokonainen uikkari. Olen tosi pahoillani lonkastasi. Varmasti siihen pystyy saamaan apua. Tosi pahoillani olen jos joku ei arvosta toisen työtä ja sanoo kummasti. Kuvat ja tekstit ovat hyvät ja asialliset. Puolestani kiitän ja Hemppakin tuli tätä kautta elämääni.

  Vastaa
 • 18.6.2016 at 11:08
  Permalink

  Hienot maisemat ja varsinki kaunis nainen kuvissa 🙂

  Vastaa
 • 18.6.2016 at 22:55
  Permalink

  Kirjotat helvetin hyvin . Ei oo pissaa päässä kuten monilla muilla julkisuudessa olevilla. Eikä örvellystä kuten Miss helsingeillä jne , joiden elämä on pääosin lasin kallistamista .
  Naurattaa nämä vakio kateeelliset jotka koittaa keksiä mitä naurettavinta paskaa lähes joka postauksees. Pääasia että saavat tuoda omat diagnoosinsa esille :D.Meikäläinen kohtaa juuri näitä työssään psykiatristen potilaiden parissa. Oot todella nätti nainen ja mukavanolonen , Hyvää kesää + paranemisia

  Vastaa
 • 20.6.2016 at 15:12
  Permalink

  Sulla on paljon vaivoja mitä oon blogistas lukenut ja nää idiootit ketä alentuu aukomaan päätänsä ihmiselle jolla on kroonisia sairauksia kova lapsuus ja nuoruus on juuri näitä umpihäiriintyneitä jota nyky yhteiskunnan ylikorostuneeksi mennyt luokkajako entisestää skitsottaa.Itse kamppailen myös kroonisten sairauksien kanssa ja tiedän miten raskasta sellainen on, kaikkea hyvää sulle ja toivottavasti tuut parempaan kuntoon 🙂 kesäterkuin Milla

  Vastaa
 • 26.7.2016 at 17:16
  Permalink

  Olet ihana, kaunis ja sen näkemiseen ei tarvitse nähdä miten isot muodot sinulla on vaan sen näkee jo naamastasi. Olet kaunis nainen. Hyvin sensuelli. Huulesi ja silmäsi saa minut mietteliääksi. Kuinka voikaan olla niin voimakkaat silmät ja huulet, joiden takia kyllä lentää semmosta juttua. En kerro enempää ! 😛 Ethän suutu 🙂 Olet tosi kiinnostava persoonakin myös. Ihana kaunis. Söpökin olet. Ethän julkaise sähköpostiosoitetta ! .. Pysyyhän se vain omana tietonasi.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *