Vuoden viimeisiä kuulumisia

large

Joulukuu 2016 lähenee loppuaan. Kuluneeseen vuoteen on kuulunut kaikenlaista. Tärkeimmät asiat mulle ovat pieni tyttäreni, opiskelu ja työnteko. Lähes jokaisen elämään kuuluvat erot ja moninaiset ihmissuhteet mistä kasvetaan, opitaan ja otetaan opiksi. Ymmärtäen mitä ihmisuhteet voivat olla niin hyvässä, kuin pahassa. Jokaisella meillä on oma henkinen kasvunsa mihin suuntaan se sitten meneekään on hyvin yksillöllistä. Joillakin tiet erkanevat kun ns. Kasvaa ulos suhteesta. Joku taas tulee antaneeksi ihmiselle enemmän mahdollisuuksia, kuin mitä tämä olisi ansainnutkaan. Suhteiden päättymiseen on syitä niin paljon kuin on ihmisiäkin. Jokainen löytänee varmasti omansa.

Pian päättyvä vuosi on ollut vaativa ja hektinen ensi vuosi pitää sisällään tottakai uusia tuulia ja haasteita, kuin myös opintojen jatkumista ja töitä. Kuten myös kaikkea uutta ja yllättävääkin. On aika hiljentyä jouluun ja katsoa vuoden viimeinen tähtiloisto kerraten se mitä vuosi toi ja vei mukanaan. Menneet on menneitä, jotka päätyvät muistoiksi ja elämä jatkuu.

Hyvää Joulua ja kaikkea hyvää jokaiselle! <3

Vuoden viimeisiä kuulumisia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *