Suoraan asiaan!

Pelaa kasinopelejä ilman tilin avaamista!

  • Talleta pankkitunnuksilla.
  • Kotiuta voitot parissa minuutissa takaisin pankkitilille.
  • Ei rekisteröitymistä, ei salasanoja, ei mainospostia.

Sisäilmaongelmaa, hometta, mitä?

tipp

Moikka, on tullut paljon yhteydenottoja koskien kuulumisiani. Kiirettä on pitänyt ja ehtinen nyt avata enemmän kuulumisiani. Viimevuoden 2016 marraskuussa aloitin työskentelyn työpaikassa jossa oli sisäilmaongelmia sekä todennäköisesti myös homeongelmia monenlaisten vesivahinkojen lisäksi. Sairastan entuudestaan Astmaa ja olen myös allerginen.  Aloitettuani työt kyseisessä työpaikassa sairastuin pian side-ja sarveiskalvontulehdukseen, josta toivuttuani tulehdus iski korvaani. No kuinka kävikään sekä keskikorvantulehdus, että korvakäytäväntulehdus olivat päällä saman aikaisesti.  Nämä molemmat tulehdukset veivät yhtäaikaisesti lähes kokonaan kuulon korvastani. Ritinää, rätinää ja epämääräisiä kaikumisia korvaan tuli senkin edestä. Korvatulehduksen jyllätessä päällä olin puolitoistaviikkoa kovassa flunssassa.

Sairasteluralli ei suinkaan ollut lähelläkään loppuaan, sillä näiden tulehdusten jälkeen iski poskiontelontulehdus, joka oli ollut pitempään korvatulehdusten kanssa samanaikaisesti päällä. Mutta huomattiin vasta myöhemmin.  Ollessani apteekissa hakemassa uutta antibioottikuuria farmaseutti huomasi, että aiemmin määrätty sama antibiootti poskiontelontulehdukseen ei ollutkaan tehonnut. Koska sairastamani kroonisen vatsasairauden lääke vaikuttaa kyseiseen antibioottiin. Ja tällöin se ei tehoa kunnolla.

Tässä pyörityksessä kävin töissä monenlaisten antibioottien voimalla aamu ja iltavuoroissa.  Töissä pamahti päälle hengitysvaikeudet, ihon kutina punoituksineen. Joulu meni kovassa flunssassa, mutta silloinkaan en tullut ajatelleeksi että silloisen työpaikkani ilmastointi ja mahdolliset homeongelmat voivat olla syy tähän jatkuvaan sairastamiskierteeseeni. Asia tuli ilmi keskustellessani työharjoittelupaikkani ohjaajan kanssa. Hän kertoi, että heillä on muutamia ihmisiä lopettanut työskentelyn saatuaan vastaavanlaisia ongelmia. Yhtään viikkoa edellä mainitussa ilmastointiongelmaisessa työharjoittelupaikassa en ollut terve.

Tämän marraskuun 2016 jälkeen lääkärissä olen joutunut ravaamaan lähes viikoittain. Röntgenissä huomasi röntgenlääkäri, että poskionteloni ovat täysin tukossa ja 4 antibioottikuuri määrättiin. Tämän kuurin loputtua tulin päivän aikana todella sairaaksi, eikä edes vesi pysynyt sisälläni.  Yleiskunto romahti tuntien aikana. Niinpä matka jatkui ambulanssilla sairaalaan eristykseen, jossa 3 erilaista lääke- ja nesteytystippaliuosta jotka saivat palautettua jokseenkin normaaliolotilaan kroppani.

Tässä on oltu yli 2 kk putkeen kipeänä. Nyt on lähtenyt jatkolähete korva, nenä ja kurkkutautien erikoislääkärille, jossa tukitaan tarkemmin jatkuvaa poskiontelontulehdus ja flunssakierrettäni. Kaikesta sairastelusta huolimatta eteenpäin mennään ja uutta aluevaltaustakin on tulossa, mutta mitä? Tästä saatte kuulla nyt helmikuussa enemmän!

Sisäilmaongelmaa, hometta, mitä?